Retro

Het was een hele relaxte zaterdagochtend. Ik heb lang geslapen en mocht bij papa en mama in bed en papa heeft foto’s gemaakt en het is raar dat wanneer je foto’s maakt, die lijken alsof ze gemaakt zijn met een hele oude camera er ineens hele andere dingen op een heel andere manier te zien zijn. Niet alleen is dit een moeilijke en lange zin, het is ook een raar fenomeen, waar ik niet één, twee, drie een antwoord op heb.

Het kan zijn dat je door die oude camera’s op een bepaalde, speciale manier terug kunt kijken in de tijd en dat is bijzonder, want papa en mam kennen elkaar al heel lang, maar zijn nu pas bij elkaar en op één of andere manier moest dat zo zijn. Of omdat je met andere ogen naar hetzelfde kijkt of dat doordat niet alles even scherp is, het op een andere manier een geheel wordt?
Of, misschien is het iets magisch, iets wat er voor zorgt dat de pure echtheid ineens heel goed te zien is.

Ik weet het niet precies en zelfs niet ongeveer, het enige wat ik kan zeggen is dat ik ze mooi vind.

Deze slideshow vereist JavaScript.

2 gedachtes over “Retro

 1. Jaaaaa, ik kan de belevenissen van Dzjez en zijn papa en mama weer lezen. Leuk!! Dat zal ik ook zeker weer doen.
  Ik ben helemaal onder de indruk van zo’n prachtig mooi ventje……en alweer zo wijs….ik blijf jullile volgen hoor!

  Liefs en een knuffel van Manon

  • Hallo Manon,
   Bedankt voor je leuke mail! En voor je leuke truitje.
   We zijn blij dat je weer op de site kunt. Ik beloof dat we nog veel gaan schrijven!

   Dzjez, Jasja, Gerard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s