Knaldag!

Papa was er niet. Die was al heeeeeeeel vroeg weg met het vliegtuig, een vliegende bus! Zo vroeg dat ik nog niet eens m’n vroege ochtend snack had gehad. Hij was naar Barcelona. Dat is in Spanje en daar heb je toreadors! Maar ook een beurs over mobieltjes en computers en zo, dus hij was heel vroeg weg.

20120301-093018.jpg

Het was dus mama en ik en hier komt ze me ophalen en dan ben ik blij en kijk met, wat nu al bij de crèche bekend staat als, de Dzjezbrouw. Oftwel de manier waarop m’n ene wenkbrouw hoger staat dan de andere.

Er was dan ook iets gebeurt vandaag. Waarom precies weet ik niet. En hoe precies ook niet, maar wat wel.

Het was een harde knal! Uit het niets! Zomaar. Lichte paniek bij Zadla…

Eerst dacht ze nog dat er niets aan de hand was, later kwam ze er achter dat dit niet het geval was. Van top tot teen zat ik onder de poep! Dat krijg je van al dat eten denk ik en wat ik niet in de hoogte of in de breedte groei, MOET er uit!

En toen mocht ik in bad

En dat is altijd goed zeg ik!

Vandaag komen opa en oma!
Heb ik zin in!

20120301-092435.jpg

<;;;;;a

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s