Waar is papa?

Hey! Dat was raar!?
Deze ochtend werd ik wakker en papa was al weg en ik ga niet vandaag maar morgen naar de crèche. Ik heb nog niet echt een ritme, maar het voelde toch een beetje gek. Waarschijnlijk ook voor papa. Want ja, die maakt natuurlijk elke ochtend geweldige avonturen met me mee.

Ik ben trouwens lekker uitgeslapen. Eerst wel wakker en wat babbelen zodat mama me er uit haalt en naast zich neerlegt op papa z’n plek en dan weer lekker in slaap tuimelen. Het ligt daar goed! En dat is belangrijk want….

Olpa en Olma komen vandaag! Gezellig. Daarvoor moet ik natuurlijk goed uitgeslapen zijn!

En dan heeft mama ook even de tijd om op het gemak te douchen en te ontbijten en dat gun ik haar wel. Ik heb haar natuurlijk weer een paar keer wakker gemaakt vannacht. Maar ja, wat moet je anders. ik groei als kool en het is net als met een ballon. Er moet lucht in om mooi te zijn en te zweven! Bij mij is dat melk.

Ok, ik zweef  niet, maar toch.
Mooie dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s