Als het lente is dan geef ik jou tulpen uit…

..DRONTEN!
Dat was een verrassing! Zaterdag stond ineens Buurman Gatze voor de deur met een vers geplukt boeket. Gek eigenlijk, het zijn in principe de zelfde tulpen als uit de winkel en toch zijn deze mooier en leuker. Grappige is dat we voor Beppe ook tulpen hadden gekocht. Die kun je zien op die mooie foto van Zelda, die we zaterdag hebben gemaakt.

Was een leuke dag trouwens, want terwijl Siebe thuis bleef gingen Zelda, mama, papa en ik even winkelen. Het was lekker weer en op de terugweg kwamen we ook nog wilde tulpen tegen. Zomaar tussen de struiken. Wat is de lente toch leuk. Al die mooie bloemetjes tussen de nog ruige natuur. Mooi moment.

Siebe is daarna gaan wandelen met de honden en papa. Siebe staat er goed op met z’n korte haar. Zeker die zwart-witte geeft een kleurig gevoel. Hij is een stoere broer. Daar ben ik trots op en later ga ik met hem wandelen of misschien zelfs wel op stap.

Ik heb trouwens goed geslapen vannacht en maar twee keer gedronken en naar de crèche gaan vind ik telkens leuker. Ik weet dat ik er naar toe ga en als ze me zien zijn ze altijd blij. En ik ook. Dan ga ik naar m’n vriendjes, want die heb ik. En later nog veel meer. Maar alleen maar leuke.
Geen stomme!

Oant moan! Dan ben ik gezellig bij mama.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s