Leuk in Leek

Druk daggie hoor! Eerst thuis het feest vieren en dan naar Drachten Beppe halen en naar Leek naar Olma en Olpa. Dat Leek rustig, maar was het niet. Want als die allemaal bij elkaar zijn dan is het een kwestie van aandacht verdelen. Iedereen vind het leuk om mij te zien en ik vind het leuk om iedereen te zien. Leuk in Leek dus.

Ik heb nu ook voor het eerst in een caravan gezeten. Mooi ding, versierd met slingers voor mama haar verjaardag en een mooi concept. Een huis op wielen, dan kun je overal naar toe en dat gaan Olpa en Olma ook doen. De hele wereld rond. Dat wil ik later ook wel. Gezellig met Papa en Mama en Siebe en Zelda. Daar ga ik eens diep over nadenken. En papa en mama ook. Tentje er bij, gaan. Mooi plan voor 2013!

We hadden een grapje uitgehaald, want papa had een boek van al mijn blogs aan mama kado gegeven, maar dat kreeg ze in de caravan. Alle grote ouders waren helemaal jaloers natuurlijk, want dat is een mooi boek en toen gaf mama hen ook een kadootje en wat denk je. Ook zo’n boek. Hebben ze wat om te lezen en mee te pronken!

Trouwens ik heb iets nieuws. Ik heb tandenluiers. Dat is een bijzonder fenomeen, want dat is niet dat er tanden in mijn luier zitten, maar de aankondiging van het feit dat ik tandjes krijg. Grappig hè. En daardoor moet ik dus heel vaak…. je raadt het al…. poepen. Zes keer achter elkaar. En dat is niet grappig. Vooral niet voor mij! Maar goed, als ik daardoor tanden krijg, is het goed. Dan kan ik lekker kauwen.

We zijn gaan eten in een een soort kasteel. Er stonden allemaal ijzeren mannen, maar die waren niet echt en er was een soort jonkvrouw. Grappig om de grote ouders zo bij elkaar te zien en te horen kletsen met elkaar. Tsja, een jaar geleden kenden ze elkaar nog niet. Volgens mij kenden Olpa en Olma papa zelfs nog maar net of niet. In ieder geval wist niemand dat ik er al was. HieperdePIEPklein in de buik. Behalve ik!

Maar goed, lange dag dus met veel schone luiers (of vieze, hangt er vanaf hoe je het bekijkt). Tijd om te slapen, zeg ik en morgen vrolijk weer op.
Oan’t moan!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s