Lekker ding

Ik ben een lekker ding, dat is duidelijk, en ik ben er niet blij mee!

“Niet blij mee?” zul je zeggen of misschien wel: “Niet naast je schoenen lopen Dzjez!” (ik kan nog niet echt lopen en ik heb al helemaal geen schoenen aan, maar toch). Nee ik ben een lekker ding voor muggen, of neven, zoals papa zegt (en dat is inderdaad de term die gebruikt wordt in het noorden!)

Ik werd vanochtend wakker met wel 7 beten op m’n wang! Alleen op m’n rechterwang, waar ik dan weer uit af kan leiden dat ik met m’n gezicht op de linkerkant geslapen heb. Niet leuk. Gelukkig jeukt het niet echt, maar laten we eerlijk zijn: Het maakt me niet aantrekkelijker.

Gelukkig gaat het om de binnenkant en niet om het uiterlijk. Mooi aan de binnenkant is mooi aan de buitenkant, dat is wat ik daar van vind!

Je kunt trouwens op de foto boven goed zien dat er nog niets te zeggen is over de kleur van m’n ogen. Ik bedoel, dat is niet eens een kleur. Grijs-blauw-groenig-en-zo. Ben zelf ook erg benieuwd wat dat gaat worden!

Ik heb gehoord dat Olpa en Olma gisteren thuis zijn gekomen. Om 5 voor 4 en dat was eerder dan de GPS. Die was in de war, want die was ook allang van huis geweest en dan vergeet je wel eens dingen. In ieder geval zat de eerste was er al in om 4 uur. Ik denk dat het nodig was. Zo lang niet in de eigen wasmachine is altijd een beetje thuiskomen, ook voor de was.

Vandaag gezellig naar de crèche geweest en wel 5 keer 90 ml gedronken, waarvan 180 om half 5. En om half 5 in de ochtend had ik ook al 90 ml gehad. Mama heeft besloten dat ik aan de pap moet! Dat is mooi want dan groei ik nog harder!

Benthe was er en Daphne en Jesse, dus genoeg om mee te spelen, alhoewel mijn lievelingsspelletje “waar-zal-ik-nu-weer-eens-gaan-staan-ertje” is. En dat doe ik liefst alleen.

Toen mama kwam was ik blij om haar weer te zien! Altijd fijn, zeker na een weekend waar je elkaar dan weer zo veel gezien hebt. Ik heb bloemkool met een vleugje kaas gegeten en dat is lekker. Heeft tenminste smaak! Papa heeft me eten gegeven en ik was in het begin OK, maar later had ik er genoeg van. Moet er toch nog wat aan wennen en het is een gevecht tussen honger, eten en spelen. En dat betekent keuzes maken. Gelukkig was er ook nog YOGHURT (door mama) en melk (ook door mama), daarna als een blok in slaap gevallen!

It wie wer in moaie dei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s