Wie tot 10 kan tellen

P1170562

Kan ook met een bakje op zijn hoofd zitten!

Maar alle gekheid op een stokje, ik kan dus echt tot 10 tellen! Vergeef me de vierrr, daar kan ik niks aan doen, dat is de omgeving en mijn ambitie om ooit in Kinderen voor Kinderen mee te zingen en dan kun je niet anders.

)

En vandaag ben ik met Olpa en Olma mee geweest en zijn we gaan wandelen in het natuurpark. Het was alweer prachtig weer en dan zijn de bomen groen van blijdschap en fluiten de vogels zich helemaal suf. Mooi om middenin te staan en van te genieten.

P1170546

Op de terug weg hebben we halve Noordzee aan Kibbeling meegnomen, die ik vervolgens eigenmondig heb opgegeten. Lekkerrr.

IMG_7867 IMG_7868 IMG_7872

Ik ben gaan zwemmen met mama en heb me daar helemaal suf vermaakt! Lekker zwemmen en dobberen en drijven en spatten. Er zijn mindere dingen om vrolijk van te worden. En we zijn op de bakfiets gegaan, dus lekker fris heen en lekker…

Oeps in slaap gevallen op de terugweg en 3 uur later wakker geworden in bed. Zwemmen is niet alleen leuk, het is ook vermoeiend.

En toen ik wakker werd kwam er veel visite. Beppe, Evelyn, Philine, Lauren en ook nog een vriendinnetje, nou dan ben je wel echt wakker. Gezellig dat ook, want iedereen wil met mij op schoot zitten (beter zo dan andersom trouwens, want daar ben ik nog niet op berekend!).

En oefenen met staan, dat vind ik leuk. Veel oefenen en straks een gat in de lucht springen! Yiehaaa!n

Ik vind dat ook gaten in de lucht springen. Beetje onnodig ook denk ik dan, een gat in de lucht springen waarom wou je zoiets doen?? Een gat in de grond springen, daar heb je iets aan. Dar kun je bijvoorbeeld een boom in planten, of een paal voor een boomhut, of een schat in begraven. Van die dingen dus.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s