Slaapkopperige vader op vaderdag

Dzjez Jay Nol

Nee niet wij!
Papa, wij staan er beeldig op en deze foto heeft een verhaal (los van het feit dat de post pas een week later online staat).

P1180294

De bloezen die we dragen zijn onderdeel van dat verhaal, want de eerste keer dat papa en mama (en toen waren het nog gewoon Gerard en Jasja) elkaar opnieuw tegenkwamen, had mama die bloes aan. Maar,… papa zei dat hij een zelfde bloes een dag er voor had aangehad toen hij een meeting had. Mama geloofde dat niet echt natuurlijk, want het was de eerste date en dan doen mensen wel vaker een beetje raar, maar de volgende dag heeft papa een foto gestuurd, met inderdaad dezelfde bloes op een hangertje. Snoezig hè!

En nu staan wij dus in precies diezelfde zelfde bloezen op de foto die mama voor vaderdag heeft laten maken. Ik bedoel maar, hou uniek kan het zijn. 2 mensen die elkaar tegenkomen op een bepaald moment in die enorme oceaan van tijd en mensen en dan gewoon exact dezelfde, niet echt in-massa–geproduceerde-bloes aan hebben.

Eigenlijk symboliseren die bloezen dus gewoon dat wij hele unieke en bijzondere kinderen zijn. Dus.

Van ons heeft hij ook nog een glazen potje met onze foto op de deksel gekregen vol met nootjes! Op de pot staat “I am nuts about you!” cool hè. En papa houdt ook heel erg van pindanootjes (of apenootjes zoals de bepe van papa ze altijd noemde. Wat ze daar nou mee bedoelde….)

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s