HPW!

Dat betekent Happy People Weekend.

Dat zal wel iets zijn wat papa bedacht heeft, maar het is waar. Het was een Happy Weekend want Zelda en Siebe waren er. Ze kwamen pas zaterdag, maar dat maakt niet uit. Als ze er zijn is het goed.

We zijn met z’n allen gaan winkelen. Hema en zo voor een nieuwe pyjama voor Zelda, maar ook kleren gekocht voor mama en het was maar goed dat Siebe en Zelda er bij waren. Als ik me even niet goed voel door opkomende boertjes of scheetjes of luiervullende activiteiten, dan pakken ze me even op en ben ik stil. Voelt goe-oed.

Mama was blij, want ze paste al weer in een skinniedzjienz (of zo..). Zelda heeft er ook trouwens. Kijk maar op de foto.

Beppe kwam ook op zondag. Die ziet er een beetje uit als de koningin! Dan voel ik me een beetje een prins. Prins Dzjez, yeah.
Ik heb wel even boven gelegen, maar vind dat vooral heel ongezellig. Dan ga ik maar huilen, want met zoveel knuffelarmen in huis, is er altijd wel één die het niet kan weerstaan me vast te pakken. Haha!

Toen papa Siebe en Zelda naar België bracht, is mama gaan wandelen met Farouche en Iara, terwijl ik lekker bij Beppe op schoot zat. Mama kwam lekker fris thuis en ik had al weer honger.

Papa is goed thuisgekomen en nu ben ik moe en voldaan. Een HPW is een hele Happy gebeurtenis, maar als je 6 weken bent, dan moet je op tijd verschrikkelijk je ogen dicht doen (en het liefst bij mama).

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s