Het leven is mooi

 

Vanochtend weer naar de crèche! Ik vind dat leuk. Papa maakt me wakker en ik ben vrolijk. Hij brengt me ook naar de crèche ’s ochtends en mama haalt me op. Om en om, eerlijk verdeeld zeg ik. Deze foto is heel vroeg genomen en dan zeg ik: Mooie dag!

Op de valreep had ik nog even honger. Ja! Dat kan hoor!? Eerst ben ik gewoon gezellig wakker aan het worden en aan het babbelen met mama en dan vergeet ik het wel eens en dan ineens is het zo ver: Het gat in m’n maag komt om de hoek kijken. En dan moet ik drinken ook al zit ik in de Maksi Coozie.

We hebben er allemaal zin in en vanmiddag komen Siebe en Zelda en Beppe me ophalen. Leuk! Kunnen ze iedereen even zien en kijken waar ik speel, lig en eet. Tot straks!

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

2 gedachtes over “Het leven is mooi

 1. Lieve kleine Dzjez; jij kent mij niet en ik jou ook niet. Via via zoals dat heet ben ik op jou site terecht gekomen. Het is namelijk zo dat tTnte tessa ons oude huis heeft gekocht en zo nu en dan hebben we via Face book contact. En zo ben ik bij jou gekomen en kijk nu zo nu en dan stiekem om het hoekje. En dan zie een heel erg leuke blije baby die van alles meemaakt en ons daar van laat genieten… want dat doe je Dzjez, ons een beetje blijer maken aan het eind van een drukke dag. Lieve kleine Dzjez blijf vooral zo door gaan en maak ons blij!!!

  • Hallo Wietske!

   Wat een leuke reactie heb je geschreven en wat je zegt is de spijker op z’n kop (en spijkers voelen geen pijn gelukkig, haha!). Een beetje plezier aan het eind, aan het begin en in het midden van de dag.

   Het leven is veel te mooi om te lang te treuren, maar wel om zo lang mogelijk blij en vrolijk te zijn.

   Doe de groetjes aan tonte Tessa als je haar ziet!

   Knuffel en vette lach,
   Dzjez

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s