Snein a.k.a. de-dag-der-op

Het was een drukke nacht.
Voor papa en mama, want ik ben echt wel een paar keer wakker geweest. Veel indrukken en nog niet echt in staat dat uit te drukken, die worden verwerkt in rusteloze dromen.

Lekker knuffelen en een paar slokken warme melk doen wonderen.

Wakker worden is ook fijn, want dan ruik je de frisheid binnen. Buiten is dat nog sterker natuurlijk, heerlijk! Het zonnetje verstopte zich nog wat echter de wolken, maar het was lekker warm. we hebben heerlijk samen ontbeten. Wat een gezellige bende!

Ineens waren daar Henk en Gusta! De buren van Olpa en Olma, die waren nota bene in een hotel in Oudemirdum en dat was niet afgesproken. Echte buren dus, zelfs in Friesland. Ze hadden me nog niet gezien in het echt en papa ook niet. Nu wel dus….. en ze vonden het super!

De rest van de dag hebben we gezellig doorgebracht met wat hangen, praten, opruimen en eten. Ik heb macaroni gegeten. Beetje zout, maar wel lekker! Eigenlijk was het vandaag de echte verjaardag van Siebe. Vandaag is hij echt 13.

Er was wel een erg opvallend iets dit weekend. Wespen. Te veel om op te noemen, maar niemand is gestoken. Gelukkig maar.

Papa vertrok om half 4 met Siebe en Zelda terug naar België. Wij zijn nog best lang gebleven. Te mooi weer en als het niet hoeft ga je niet in de auto zitten! Wij niet dus. We zijn pas om half 8 vetrokken en het weekend leek wel een week geduurd te hebben.

it wie wer een moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s