Eerste kerstavond ooit

Gek, ik sta er niet bij stil, maar elke dag is elke keer weer de eerste keer dat we die samen meemaken.

Jasja, Dzjez en ik. Een gewone doordeweekse dag is dan al snel bijzonder maar je staat er minder bij stil dan wanneer het een kerstavond is. De allereerste kerstavond die we samen vieren en kunnen vieren ooit. Wat een fantastisch gevoel van geluk. Dan is er ineens heel weinig voor nodig om een heerlijke avond te hebben. Gewoon bij elkaar zijn.

We hebben wel gekookt. Een rollade van m’n vader, krielaardappeltjes, worteltjes en Cranberry saus. Lekker samen in de keuken met een glas wijn en Dzjez…. aan het slapen…
Trouwens, donderdag was trouwens de allereerste keer dat Dzjez en Jasja er echt uit waren. Na 3 weken moeizaam bewegen en pijn is dat een heel avontuur en het ging goed en ik ben trots op beide!

En Dzjez is ook een hele gemakkelijke. Knuffelen, eten, slapen en dan weer drinken en knuffelen. Dat zit echt in z’n genen gebakken en dat is maar goed ook. Want wij hebben dat ook. Sinds Dzjez geboren is, is het ons niet echt gelukt om vroeg in bed te liggen. Niet omdat we het druk hebben of met Dzjez bezig moeten zijn, nee, de tijd glijdt gewoon gezellig voorbij en dan is het 12 uur of 1 uur en dan gaan we naar boven nog wat voeding even en lekker tegen elkaar aanliggen.

Ik heb het gevoel dat Jasja er wel gelukkig mee is, want volgens mij kun je anders nooit zo op de foto staan zoals hierboven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s