Gezellig José en Tante Maureen

Daar waren ze. Iets na vieren, want het was druk op de weg, José en Tante Maureen. Daar word ik heel blij van! Ze wonen niet in de buurt en José is heel goed in zwemmen, maar daarvoor moet ze vaak oefenen. Trainen noemen ze dat.

Maar vandaag was ze er en ze heeft twee heel mooie tekeningen gemaakt en ze hadden kadootjes bij zich! Een heel mooi truitje en een boekju!! Met knopjes en geluidjes. Daar kunnen papa en mama fijn uit voorlezen. Heb ik nu al zin in.

Ik ben trouwens ook verslaafd aan muziekjes. Mama speelt die, van die leuke kinderliedjes op de iPod, via joetjoeb, van die kinderliedjes en dan raak ik helemaal in extase en vergeet ik waar ik mee bezig was Zo grappig!

Maar goed, José en Tante Maureen, daar doe ik graag m’n best voor. Lekker op schoot bij allemaal en dat doe ik graag. Je kunt zien dat Tante Maureen ervaring heeft. Kijk maar, die weet hoe het moet!

Trouwens José houdt me ook heel goed vast. Lekker stevig, maar toch zacht en met m’n hoofdje goed ondersteund. Dat is heel knap! Ik ken ook mensen die die dat niet zo goed kunnen.

Nee, José is okee en daar lach en speel ik graag mee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s