Bij Sierk

Ik heb geen foto van Sierk, maar hij is leuk.
Sierk is een oude vriend van papa en als hij er over praat zegt hij dat ze elkaar ontmoet hebben op een vrijgezellenfeestje van Jeroen Mustert. Daarna hebben ze heel lang in een café gezeten en toen samen een huis hebben gekocht in Amsterdam. Maar zo is papa en dat begrijp ik niet altijd helemaal; soms wat onnavolgbaar en impulsief. In ieder geval waren we in Muiden en stond ik vlak bij de muziek en heb ik de hele tijd heel rustig geslapen.

Wel mooi om te zien hoe papa me in de auto doet. Jammer dat ik alleen de achterkant kan zien.
En toen hij thuis kwam is hij nog even met Iara en Farouche wandelen. Wel cool, Iara loopt gewoon mee. ZOMAAR OP STRAAT. Gaat telkens beter met haar poten lijkt het wel!
Farouche en ik worden ook vrienden. Ze blijft wat opdringerig, maar dat is ook wel gezellig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s