De Dertig December Drukte: Niels, Sabine, Yenda en Temme

(Grapje, kan niet druk genoeg zijn! Ik hou van gezelligheid)


Gisteren waren Siebe en Zelda daar ineens en vandaag, 30 december, komen Niels en z’n hele familie. Ze komen maar even zeggen ze, maar dat ken ik. Papa en mama zeggen dat ook altijd en dan wordt het altijd later. Nu dus ook. Niet om 4 uur gingen ze weg maar om 7. Nou ja, ook goed!

Niels ging bidden toen’ie binnen kwam en dat was niet voor mij. Op één of andere manier was Farouche heel blij dat hij er was en dat had Niels dan weer niet verwacht. Grappig hè! Ik heb een heel gaaf boek gekregen, voor als ik al wat ouder ben, dan kan papa of mama er uit voorlezen. “Wie is het dapperst” heet het (nou dat weet ik wel!). Kijk er nu al naar uit! Sabine heeft ook een stel goeie armen om in te liggen. Daar kan ik best aan wennen.

En wat vind je van die foto met Temme! Hij is een reus en ik een kabouter en ik wil hem een zoen geven. Zo lijkt het tenminste. Een echte kunstfoto! Nee, het was weer gezellig en als het gezellig is, dan val ik natuurlijk weer snel in slaap. Deze keer op de schouder van Papa, dat is een heerlijke plek om wat rond te hangen en dat doe ik ook graag.

Zelda en Yenda hebben veel mooie tekeningen van paarden gemaakt. Ik heb er een paar onderaan gezet. Supermooi!  En verder hebben ze muziekjes geluisterd op JoeTjoeb! (die jeugd van tegenwoordig toch!).

Siebe is met Temme gaan Darten, want papa heeft een Dartbord gekocht. Dat zie je in m’n andere poost.
Leuk, die mogen wel eens vaker komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s