Mijn allerbeste nieuwe vriend

En m’n eerste.
Eigenlijk ben ik me niet zo bewust van mijn nieuwe allerbeste vriend en eigenlijk is het mijn eerste, dus automatische m’n allerbeste,…. Maar papa heeft hem naast me neergelegd en ging rare dingetjes doen en dat vond ik natuurlijk wel lachuh.

Het is een soort Girabra of Zebraffe of Gibrony, maar dan met rode en witte streepjes en een niet echt lange nek, maar wel weer met een soort manen in z’n nek en te kleine pootjes. Wie bedenkt dit soort dieren in vredesnaam!

Maar, hij is wel lekker zacht moet ik zeggen en hij knispert op z’n rug en het is m’n eerste vriend, dus noem ik hem m’n eerste allerbeste vriend.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s