Een beetje gek, maar wel heel leuk.

Ik ben er achter: Ze zijn een beetje gek, die ouders van me.

Ik ben er achter gekomen door net te doen alsof ik sliep. Dat zijn de momenten waarop je de meest interessante dingen meemaakt. Geloof me…

In ieder geval, papa maakt een grap, ik ben vergeten wat, en mama komt echt niet meer bij! Schudden van het lachen. Zo grappig! Doet me denken aan vroeger toen ik nog een binnenbuikse baby was. Toen kon ze ook al zo verschrikkelijk lachen. Dat voelt goed.

Ik heb nu al besloten dat ik veel ga lachen, grappige dingen ga doen en vertellen om zo mensen aan het lachen te maken. Ga m’n vader vragen hoe. Of kijken op joetjoeb. Of gewoon mezelf zijn, zo doen papa en mama dat ook.

PS: Ik slaap niet echt.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s