Holy Moly

Kijk mij eens kijken naar iets wat er niet is, of iets wat anderen niet kunnen zien. Mama doet mee. Ik weet niet of zij ziet wat ik zie, of gewoon mee kijkt. In ieder geval, als ik deze foto zie, krijg ik bijna een religjeus moment en ik weet niet eens wat dat is! RELIGJEUS

Vandaag had ik bezoek. Lars kwam langs en hij had zijn ouders meegenomen, Jolanda en Dennis. Lars is 4 maanden, dus al een hele kerel! Dat kun je ook wel zien. Ze hadden een hele doos met kadootjes meegenomen! Echt superveel. Zelfs de doos is mooi. Daar gaat mama m’n kleertjes in doen die te klein zijn en dat zijn er meer en meer (want ik groei hard).

En ik heb een lichtgevende, zingende knuffel gekregen. Die heeft hele mooie lichtjes en een val-in-slaap-muziekje. Nou mooi niet, veel te leuk om naar te kijken vind ik!

Zij hebben Macaroni gegeten en wij melk bij de McMama’s.
En ze hadden honger! Maar goed dat papa een hele grote pan had gemaakt. Lars is een lachebek (z’n vader en moeder ook).

Trouwens papa heeft me goed te grazen genomen vandaag. Ik werd om een uur of 7 wakker, met honger en voor dat ik het wist had papa me er uitgehaald en op z’n borst gelegd. Precies met m’n hoofd in dat kuiltje bij zijn schouder en een beetje schuin over z’n borst en dan kan ik m’n ogen echt niet meer open houden hè! Honger of niet. Daarna heeft’ie me in het grote bed gelegd. En om een uur of 9! werd ik pas wakker. Was maar goed ook dat ik lang sliep, want mama was een beetje moe.

Verder was het een regeldagje vandaag. Niet dat ik veel moest regelen hoor, nee ik was ontregeld en heb de hele dag honger en aandacht nodig. Pff vermoeiend hoor (en voor mama ook denk ik…), maar daar tussendoor ben ik vrolijk hoor en lach ik gezellig mee. Maar toch. Niet een superdaggie.
Morgen beter!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “Holy Moly

  1. Top hoor lekker ventie! Tot snel en dan gaan we samen met papa mama en de hondjes het bos in. Lars en jij lekker in de draagdoek en dan lekker slapen 😉

    Groetjes van Fam. v/d Horst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s