Flinke Vent

Tynke was op bezoek. Op vrijdag. Dat is een vriendin van mama en die ligt goe-oe-oed!
Kijk maar hoe ik lig. Hemelaal voor Pampus.

Ik heb ook een paar keer naar die tas gekeken, want het lijkt of ik er in pas. Jaha, ik ben een durfal (in gedachten in ieder geval!), maar werd wel een beetje bang bij de gedachte dat ik straks, na een lange reis, ergens zou komen waar ik helemaal niet wil zijn. Dus heb het maar niet gedaan. Later als ik groot ben, word ik een wereldreiziger en dan ga ik naar de hele wereld!

Tynke heeft een hele coole knuffel meegenomen. Een rupsachtige, gekleurde duizendpoot met een liniaal op z’n rug. ZESTIG centimeter. En kijk maar eens goed…. de rups is kleiner dan ik. HAHA, ik ben dus groter en blijkbaar meer dan 60 centimeter.

Ik ben al een Flinke Vent.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “Flinke Vent

  1. Opa heeft vanavond pas gekeken (maandag) en toen hij deze foto zag en jou zo lekker zag liggen, had hij zin ook zo te liggen want hij is door alle drukke bezigheden ook bijna toe om voor Pampus te liggen. Voor Pampus liggen op zo,n schoot en dan lekker door je haar gekroeld te worden! Heerlijk.
    Ik denk dat ik vanavond maar vroeg naar bed ga. Kan ik vast voor Papus gaan liggen. Oma is naar haar bridge (moeilijk kaart spelletje)-clubje.
    Slaap lekker,
    Opa Arnold

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s