Meneertje Dzjez en de Douche


Het is weer een mooie ochtend!
Ik heb lang geslapen (ik denk dat papa daar al iets over heeft gezegd) en het was gezellig. Lekker bij papa en mama in bed. Ik vind dat dan zo leuk dat ik in slaap val natuurlijk, maar daar ben ik een baby voor.

Maar ineens werd ik weer wakker. Compleet naakt, op het aankleedkussen. Dan moet ik natuurlijk eest even brullen. Deze keer gebruikte ik de inverse hoog/laag snik. Dat is één die zeer dramatisch klinkt, waardoor ik nog sneller opgepakt wordt. Door papa in dit geval, en dan ben ik ook snel stil hoor! Werkt altijd.

Maar goed, gezellig met papa en mama onder de douche. Dat is echt genieten. Dat warme water over me heen, daar kan ik niet genoeg van krijgen.
En dan m’n nieuwe kleertjes aan. Het overhemd is van Henk en Gusta en staat me dus super hè!. Ik kan er niet genoeg van krijgen.
Ik voel me een heel groot meneertje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s