Spetterende Papa

Letterlijk dus hè!
Ik was me nergens van bewust en lag lekker baby te zijn op het aankleedkussen, samen met mama, die me net had aangekleed en ineens hangt dit boven me hoofd!. Ik schrok me helemaal rot! BRULLEN!

Grapje hoor. Haha!
(dit was een foto van gisterenavond die ik zag. Iik had ineens een ongelooflijke honger en mama was naar mijn mening niet snel genoeg ter plaatse (het kan ook zijn dat ze het expres deden en eerst een foto van mij wilden, want gek genoeg moeten ze altijd een beetje lachten als ik zo BRUL)).

Ik had direct in de gaten dat het papa was. Die was vandaag gaan fietsen op z’n mountunbaaik. Hij had wat moeite met opstaan, want het waaide en het regende! Binnen is het lekker maar buiten…. Brrrrr. Hij kwam helemaal koud en blij terug, met een gezicht vol spetters!
Vind ik leuk.

Ik heb vannacht weer zo heerlijk lang geslapen. Van half 11 tot 5 uur! Even snel drinken en dan weer verder slapen tot 10 uur. Ik heb gehoord dat het eigenlijk niet normaal is (maar zo ben ik), maar ik vind het eigenlijk wel best (en m’n ouders nog veel meer, denk ik!).

Maar na zo’n nachtje word je lekker wakker en dan lig je extra lekker bij mama. Zij heeft allemaal van die fijne holtes waar ik me lekker in kan nestelen. Ik hou van haar. Ze is lief!

Ik ben trouwens lekker verslaafd aan m’n nieuwe lichtgevende muziekbeer. Samen met de lichtjes zingt een hele mooi vrouwenstem een prachtig liedje en ik ben er achter! Het is op de melodie van Altijd is Kortjakkje ziek.
En ik heb nog iets ontdekt. Dat is op dezelfde melodie als het ABC-liedje! Meestal red ik het niet tot het eind hoor.

Dan lig ik alweer te slapen!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “Spetterende Papa

  1. Lieve Dzjez,

    Wat is het toch leuk om op jouw site te kijken. Jouw papa en mama zetten er ook zulke leuke en gekke dingen op, helemaal top. En kereltje wat groei jij toch hard zeg, dat komt van al dat geknuffel, eerlijk waar.

    Hele dikke knuffel van ons allemaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s