Schoothondje ?!

Het lijkt alsof ik in de gevangenis zit, maar dat is niet zo hoor!
Ik ben geen boef, hooguit een boefje als ik soms eens brul omdat ik honger heb. Hey, ik moet er nog van groeien hè en ik kan nog niet bij de kast met de koekjes. Trouwens, ik heb ook nog geen tanden, dus….

Heb veel gedronken en ik leer al goed om af te wisselen tussen flesje en borst. Het flesje is OohKee, maar smaakt toch anders. Gelukkig als je echt honger hebt, proef je het niet zo. De borst is beter. Ligt ook beter.

Vandaag lig ik weer eens lekker in de box om me heen te kijken en dan is er echt van alles te zien! Papa is thuis aan het werk en dat is gezellig. Vandaag was het wel een beetje maf want Farouche moest en zou op de schoot van papa. En dat is een raar gezicht.

Zo’n grote hond, die gezellig meekijkt naar wat papa doet. Een echt schoothondje.

Nou ja, hondje…

Papa was ook ‘creatief’ met bedspuldingen.
Dit is officieel een stellage voor een doek boven m’n bed.
Papa denkt daar dan weer anders over.
Ikzelf snap dat niet zo goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s