Leuk wakker worden!

Ik werd vandaag wakker en hoorde bekende stemmen!
Die had ik laatst ook al gehoord (en gezien) via de aaiPad. Grappig dat je sommige stemmen niet altijd hoeft t horen en ze toch herkent. Dan heb ik het natuurlijk over Siebe en Zelda! Ja hoor, ze zijn er weer en dat is gezellig.

Ze zijn vannacht pas aangekomen en toen lag ik al in bed. Ze waren gaan schaatsen gisteren. Tot half 10 ’s avonds en dan nog naar Dronten. Maar ze waren vrolijk en uitgerust (maar wel met een beetje spierpijn!).

Deze keer hebben ze me samen in bad gedaan. Siebe hield me vast en Zelda heeft me afgedroogd en aangekleed. Zelda had namelijk een gekneusde duim en dus kun ze niet onder water.

Ik moets zo lachen! Siebe had me op z’n arm en hield me goed vast, vlak voor dat ik bad ging en toen moest ik zo plassen! Ik heb z’n hele trui onder geplast. Hahaha, Siebe trok hele grote ogen open en wist niet wat’ie zag. Gelukkig kob hij er ook hard om lachen. Vandaar dat hij in z’n hempie staat.

We hebben ook nog snel even een ‘naaktfoto’ gemaakt. Zo één op het aankleed kussen. Dan kun je goed zien hoe groot ik ben!

Reuzenbaby. Er is er ook één in zwartwit. Dat vind mama zo mooi. En ik moet zeggen…
(ok die bloemetjes zijn er misschien wat over)

En kijk! Ik drink ook al uit het flesje. Dat is op mijn eigen kamer. Ik slaap daar nog niet hoor. Ik lig nog gezellig bij papa en mama, maar als ik later groter ben, dan slaap ik hier. En kan ik de hele tijd naar dat leuke schilderij kijken. Scooterschaap.

Trouwens, Zelda ligt zoo lekker! Het ene moment ben ik wakker…. en het andere niet. Ik kan er echt niks aan doen. Zelda heeft ook zo’n speciaal plekje. Als ik daar m’n hoofd neerleg, ben ik niet in staat om m’n gedachten af te maken. Halverwege ben ik het kwijt en lig ik hard te slapen.

We zijn ons deze ochtend aan het klaarmaken voor het grote feest van Lauren. Vandaar al die drukte in de ochtend. Maar daarover later meer.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s