Een dag vliegt voorbij!

Soms heb je van die dagen die voorbij vliegen. Vandaag was er zo één.
Vraag me niet waar de dag gebleven is, want ik weet het niet. Hij begint en dan is het voorbij en daar tussen in is het superleuk!

Ik heb goed geslapen. Veel beter dan gisteren, want ik ben in principe maar 2 keer wakker geweest (die van 7 uur telt niet!). En met een reden hoor, want ik had honger. Dat is moeilijk te beschrijven, maar het voelt een beetje alsof je een gat in je buik hebt. Maar dan anders.

Vandaag ging ik ook niet naar de crèche, dus kan ik wat relaxter aan doen in de ochtend. Ben nog wel even gezellig met mama blijven liggen tot 9 uur, maar toen was ik op. Papa zat al beneden en was aan het werk.
Gezellig dus!

Om klokslag 12u14 waren opa en oma daar! Die had ik lang niet gezien! Die waren in de sneeuw op zoek geweest naar Schnaps, een soort snoep in het Duits, maar dan in Oostenrijk, daar praten ze ook Duits. Ze waren blij me weer te zien en ik hun. Dat kun je wel zien op de foto’s, dan lach ik lekker mee en mama kijkt lekker trots en gelukkig. Eerst lekker knuffelen en dan wat drinken en dan…. slapen. Echt waar, ik ben als een blok in slaap gevallen in de box en werd pas 3 uur later weer wakker!
Niet echt gezellig dus!

Ik heb dat daarna gecompenseerd, door uitgebreid te drinken en te lachen. Nu is het al weer tijd om naar bed te gaan. Ben al weer moe. Morgen weer een mooie dag!
Vrij-dag. Heb ik vrij dus.

Oh ja, morgen komen Siebe en Zelda! Helemaal vergeten. OK, ik zal wel liggen slapen als ze arriveren, maar zaterdag ben ik er weer helemaal bij. Gezellig dus!

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Een gedachte over “Een dag vliegt voorbij!

 1. Een dag om op terug te kijken.
  Wanneer je denkt, wat is nu drie weken in een mensenleven?
  Kijk dan maar eens naar foto’s van mijn kleinzoon van drie weken geleden. Die stappen maak je in je hele leven niet meer mee. Drinken, een beetje schreeuwen weer een boel drinken en dan een heleboel slapen en als klap op de vuurpijl nog meer dan een boel groeien. Ik bedoel de overtreffende trap van veel groeien.
  Wanneer dit op de zelfde snelheid doorgaat, spuugt hij over een paar jaar over me heen!
  Wat een heerlijk gezicht en vooral een heerlijk gevoel wanneer je zo,n gezond en blakend mannetje in je armen houdt en helemaal wanneer hij tegen je lacht ( het zou ook een knipoog kunnen zijn).
  Dit gevoel wil ik nog lang vasthouden.

  Opa Arnold

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s