The Gang

 

Ze zijn er!
Zelda en Siebe, mijn broer en zus. Er zijn zo van die dingen waar je echt naar uitkijkt en dit is er zo één. Dat is ook de reden dat ik niet direct wilde slapen en dat is misschien ook de reden waarom mama een heel klein beetje grommerig was, dus heb ik het niet te lang gedaan.

Maar ja, ik had ze al lang niet gezien en dan moeten de reservoirs van m’n netvlies weer een beetje bijtanken en moeten m’n knuffeltankjes weer gevuld worden, dus ga ik veel naar ze kijken en veel knuffelen.

The Hoff Gang is Cool
(OK, we zitten allemaal nog in de pyjama, maar dat maakt niet uit!)

 

3 gedachtes over “The Gang

   • Hoi Geert,
    Vind je? Ik hoor het ook steeds vaker. Leuk om te horen.
    Hoe is het met de band? Ben je lekker aan het spelen?
    Heb een keer met een band gespeeld, maar was niet ok.
    Ben er ook nog niet aan toe, lekker genieten van Jasja en Dzjez.

    Grote groeten, Gerard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s