Hoog bezoek

Jaja, echt hoog bezoek, hoog in een boom en dan naar de crèche komen is hoog bezoek.
Het was de eerste keer dat ze de crèche bezochten. 4 uur was het nog maar toen Zadla me net in bedje wilde leggen. Nou dat was wel een goeie reden om de ogen nog even wijd open te houden. Leuk hoor! En zoals je ziet hou ik alles goed in de gaten, dat doe ik.

Goed kijken wat er is en al die kleine stukjes vormen straks mijn beeld van de wereld, dus kijk ik maar goed. Want hoe meer je ziet, hoe beter je beeld van de wereld is en hoe beter je er mee om kunt gaan. Goed voor later, zou papa zeggen en goed voor nu, want nu kun je er van genieten.

Zelda is er ook, maar je ziet haar niet want ze is aan het filmen, maar dat ter zijde (grappig hè, haar naam lijkt op die van Zadla, maar dat is Tsjechisch en Zelda Germaans. Dat is trouwens afgeleid van Griselda en betekent ‘Grijze Heldin’. Haha,dat is ze nu nog niet, nu is ze nog een blonde heldin. Vind ik).

Beppe had me al weer een week niet gezien, en dat is niet alleen lang in mijn leventje, maar ook lang voor Beppe’s. Die was heel blij me weer te zien. Wel een beetje flauw van me om direct als een blok in slaap te vallen, vlak na dat we thuiskwamen. Maar ja Wat wil je, ik was supermoe en ik ben nog maar 11 en een half!
Weken…

Deze slideshow vereist JavaScript.

;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s