Pffffff en zo

Week 11 in m’n leven en alweer een hele mooi week totnutoe.

Gisteren waren L&L op bezoek Liek en Luca, was leuk alhoewel Luca wel wat moest huilen, maar dat ken ik. Soms heb je dat en moet je dat gewoon lekker doen. Voordeel was wel dat Siebe snel z’n ontbijt opgegeten heeft en dat was dan weer goed, omdat ze dan konden gaan darten. Ik geloof dat Siebe gewonnen heeft…. en dat vind hij belangrijk! Hij is kompututief ingesteld, oftewel: Hij wil altijd winnen. 3-2 met het puntje van z’n tong tussen z’n tanden. Dat is de manier denk ik, maar goed, uit de box kun je niet alles even goed zien!

En toen hebben ze Makka-Ronie gegeten, dat hadden ze nog nooit gegeten, maar staat direct in de top 5 van favoriete gerechten. Is ook wel iets voor mij denk ik, want er zit veel lucht in die Makke-ronies, hoef je niet echt te kauwen. Maar je moet er wel mee oppassen zei papa, want ze hebben het nogal achter de elleboogjes…
Dat snap ik niet zo goed.

In ieder geval, een deel van The Gang ging vandaag weer naar België, maar ze komen snel weer terug!
Dan gaan ze Paardrijden en Bowlen met het hofje (haha Hoffje, dat ben ik!). Niet dit weekend, maar daarna, dus hoef ik ze niet lang te missen en dan ben ik 13 weken, oftewel 91 dagen!
En 91 is m’n lievelingsgetal.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s