Zelda gaat paardrijden

Door Papa.

Hey Dzjez, ondanks het feit dat je al heel bijdehand bent en beide oogjes heel goed open hebt, kun je niet altijd mee…. Maar dat is niet errug, want dan vertel ik het gewoon en kun je nu (of later) meegenieten met de avonturen van je zus. Het grappige is dat ze gaat rijden op Syb. En zo noemen, we Siebe ook wel! Haha, lachen hè!

Zelfs behoorlijk stoer vind ik, want ik ben niet zo van het paardrijden. Niet dat ik het niet durf hoor! Want dat doe ik wel, alleen vind ik het niet zo leuk. Dus,… eerst moesten we hem opzadelen en dat is op zich al een avontuur. Gelukkig was er weer één van de paardenmeisjes die ons geholpen heeft. En toen Syb opgezadeld was, was het meteen al tijd om naar de ring te gaan. Even de stijgbeugels goed en gaan!

Zelda kan het echt super goed en deze keer ging ze in galop. Dat is als een paar hard gaat lopen met 2 benen tegelijk, in tegenstelling tot draf, vandaar het geluid kataklop, kataklop (zegt Zelda). Dat is om en om denk ik, ga dat nog eens googelen. In ieder geval: Een trotse Zelda! Volgende keer gaat ze weer.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s