Buurt Bowlen Blog

 

Het is waar, ik ben voor de eerste keer gaan bowlen!
Met de hele buurt en Siebe en Zelda. Leuk, vooral al die aandacht! Ik weet niet zo goed waarom, zal wel een van de voordelen van baby zijn zijn. Maar ik kan niet anders zeggen dan dat het een hele gezellige buurt is. Dat kun je wel zien! En ik vind Erwin ook cool, want hij en Desiree hebben het georganiseerd.

Mama heeft niet gebowld, maar Siebe en Zelda en Papa wel. Papa is niet zo’n goeie bowler….. En Zelda is een echte entertainer! Die maakt zelfs en split bij het gooien van de bal. En Siebe…. als hij er eenmaal inzit, kan hij iedereen verslaan! Hij is een echte bowl-held, dat kan ik zien!

Ik zelf heb het nog niet zo met bowlen en dat komt vooral omdat m’n vingers nog niet in zo’n bal passen en een gemiddelde bal even groot is als 2 keer m’n hoofd, maar anders… Ik heb in ieder geval NIET geslapen en dat is een goeie maatstaf voor de gezelligheid. Dus ogen wijd open en goed kijken wat er gebeurt. Maar ook dat ik de hele nacht weer lekker doorgeslapen heb. Een echt weekendje, want morgen moet ik weer werken in de crèche.

Spelen, babbelen en lachen is heel vermoeiend!
😉

Oh, ja als iemand foto’s wil, moet’ie het even tegen papa zeggen.
Deze zijn namelijk lage rezoluzie..

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s