Grote ogen zien meer dan dichte ogen

Deze slideshow vereist JavaScript.

OK, OK, ik geef het toe, het is een beetje poseren, maar die leuke foto app van papa (papAPP), levert zulke leuke foto’s op!
Maar ik kijk met een reden hoor. Ik kijk om goed te zien en daardoor heb ik niet altijd even veel zin om te slapen. Zoals vandaag. ik probeer het echt wel, maar het is gewoonweg veel te gezellig! Er IS zo veel te zien en er IS zo veel te doen en er IS zo veel te leren en het! Zo lang ken ik m’n ouders ook nog niet. Op de kop af 14 weken.

Trouwens ze kennen elkaar ook nog niet opnieuw erg lang.
Ja, opnieuw, want ze kennen elkaar al 15 jaar, maar ze hebben elkaar de afgelopen 13 jaar dan weer niet gezien en de grap is, dat gisteren een jaar geleden hebben ze elkaar opnieuw heel goed leren kennen. Doe de rekensom maar en dan begrijp je wat ik bedoel… šŸ˜‰

In ieder geval maak ik er vandaag een open ogen dag van. Slapen kan vanavond nog wel. En morgen moet ik m’n ogen weer open hebben, want dan komen Siebe en Zelda weer!
Joep Doei, De Mazzel.

Een gedachte over “Grote ogen zien meer dan dichte ogen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s