BaliBlij

Ik ben vandaag BaliBlij,
want ik heb ongelooflijk leuke kaartjes en foto’s gekregen uit Bali, van m’n nichtjes. Noa en Quin heten die en dat zijn dan weer de dochters van Irene en Irene is dan weer de zus van papa (lang verhaal).

Noa heeft ook een hele mooie tekst op het kaartje gestuurd, maar dat hou ik voor mezelf! Haha, ik heb zin ze te zien en dat gaat deze zomer gebeuren! Kan niet wachten.

Ik lach misschien niet, maar probeer gewoon ook eens mooi op de foto te staan, dan wordt het namelijk een kunstfoto!

Vandaag ben ik heerlijk thuis bij mama en gaan we lekker veel knuffelen en bij elkaar zijn. Deze ochtend was alweer beregezellig. Zo gezellig dat ik vergeten was dat ik nog moest eten! ‘T is wat, zeg!

Ik ben dat nu wel aan het inhalen, want dat gat in m’n maag begint al leuk mee te praten en dus.

Het is trouwens prachtig weer! Zonnetje schijnt en het is heerlijk fris, echt weer weer waar ik van hou. Papa gaat straks mountainbiken en ik ben dan best jaloers, want ik kan nog niet fietsen! Dat is één van de dingen die op m’n toe-doe-lijstje staan. Samen met lopen, praten en lezen.

Genoeg toe-doe-dus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s