Ik sta er op! Ik wil in bad!

Ik was benieuwd hoe ik er later uit zou zien met baard, maar nu weet ik het. Weer één van die grapjes van papa zeker!? Ik ben toch zeker sinterklaas niet! Haha.

Maar goed, ik ging dus in bad, maar voordat het zover was ging ik even oefen met staan en,… het ging al heel goed! Ik kan al best lang blijven staan, terwijl ik papa met één hand vasthoud. Zo sterk, zegt mama dan en dan voel ik me echt een beetje trots.

Oh ja, en dààrvoor heb ik nog even op m’n buik op het aankleedkussen gelegen. Dat was een verrassing van papa voor mama en dat had twee dingen tot gevolg:
1. Haar papa zei dat hij precies zulke foto’s had gemaakt van haar toen ze een baby was (daar ben ik dan weer heel benieuwd naar!)
2. Mama kan niet kiezen welke foto ze de leukste vindt. Ik zeg niet over in zitten. Ogen dicht en prikken en waar je vinger zit, dat is hem!

Nu iets heel anders.
Siebe en Zelda komen niet dit weekend en dat vind ik heel jammer. Maar hun moeder is ziek en die zou ze brengen. Zo rot voor hun allemaal! Ik wens haar heel veel beterschap! En morgen gaan we Skypen. Ik zal iets leuks aantrekken en heb nu al zin om te babbelen. Ik kwam nog een leuke foto met Siebe tegen. Heb hem hiervoor gepost.

The Gang gaat het snel inhalen. Knuffels!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “Ik sta er op! Ik wil in bad!

  1. Wat een geweldige foto s weer zeg, en wat ben je al sterk zeg om nu al te kunnen staan. Ik weet waarom jij zo snel groeit, dat komt van al die liefde die je krijgt echt waar.

    hele dikke knuffel en morgen middag kunnen we elkaar weer zien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s