Homey naar het Café

Vandaag ben ik voor de eerste keer op café geweest. In Kampen. We moesten daar naar toe want één van de wielen van m’n babylimousine heeft een kapot lagertje en daardoor valt het wiel er soms af. En natuurlijk moet je naar uitgerekend Kampen om een nieuwe te bestellen.

Maar goed, toen we er toch waren, zijn we ook wat gaan rondlopen en hebben een kadootje gekocht voor Tygo, want daar gaan we zondag naartoe en naar de Hema, je kent het wel. Een beetje struinen en een beetje neuzen. Niet dat ik er erg veel van zie hoor! Ik zie vooral de wolken en m’n bungelende Nijntje.

En toen kreeg ik honger en wat doe je dan?
Naar het café! Daar heb je tenminste een beetje praaivassie. De meneer van het café was heel gezellig. Een echte kletsmajoor! En ik, die dus voor het eerst in het café zit.

Was gezellig. Heb er wat gedronken en papa en mama ook. Een koffie en dat is logisch, want het heet een café, én een biertje, en dat is raar, want een biertje in een café? Nou ja, het was gezellig en ik ben vooral wakker geweest.

In de auto terug ook.
En toen we thuis waren ook.
En na de borstvoeding ook.
En nadat papa m’n pyjama aangedaan had ook en toen heeft hij die muts opgezet en was ik een echte Homey en in slapen had ik nog geen zin. Trouwens, waarom slapen als het veel te gezellig is. En dat was het.

Uiteindelijk lekker gaan slapen om 9 (!) uur.
Toen was ik ook bekaf en toen was ik er aan toe.
Groeten aan Siebe en Zelda. Balen dat ze er niet zijn!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s