The Heineman Experience

Stel je voor je bent Heineman. Ik bedoel, ben je dan met een groene gebreide broek met gekruisde bretels en hartjesknopen, een mutsje, dan ga je toch niet op straat!? Ik bedoel, iedereen mag er uit zien zoals hij wil, maar in het  geval van Heineman is er op een bepaald dag iemand geweest die dacht, laar ik dit eens gaan breien voor een pop. En diegene vond dat op dat moment mooi…. Nou, ik ook!

We kijken geschrokken en dat kwam omdat papa plotseling een foto kwam maken van ons! En zo vroeg in de ochtend is dat wel even schrikken!
Grapje!

Nee hoor, het was een mooie dag en ik was gezellig met mama thuis. Lekker tutten samen en spelen en eten en niet slapen…. nou ja, anderhalf uur in totaal. Ik ben nou eenmaal niet zo’n slaapbaby als het gezellig is. Zo gaan die dingen. Trouwens ik voel me goed en gezond en als ik niet oppas, pas ik meer in de box!

Mocht ook nog even tv kijken en dat vind ik zo mooi en spannend dat ik bijna uit m’n wipper kieper van de aandacht die ik daar voor heb! Ik heb het ook op joetjoep gezet en dan zie je dat ik halverwege echt mee ga doen.

Ik heb ook grijpgrage handjes. Ik zie iets en dan wil ik het pakken. Afstandsbedieningen, neuzen, babyfoons, opladertjes en brood…. Opladertjes kun je beter niet in je mond stoppen, tenzij je het leuk vindt dat je haar recht overeind gaat staan….. nee hoor, is niet gebeurd. Brood eten daarentegen wel. Zelf en met grote happen. Lekker.

Met papa heb ik nog recht-op-staandertje gespeeld en ik heb gewonnen. Ik sta stokstijf, alleen leven m’n heupen nog een eigen leven en proberen in die hoedanigheid een goeie imitatie van Elvis Presley te doen. Komt vanzelf goed, blijven oefenen zeg ik!

Gelukkig kwam mama met het eten voor haar en papa en dat is dan het moment waarop ik honger krijg. Ondanks het feit dat de fysieke navelstreng doorgesneden is, is de mentale navelstreng nog helemaal vast! Ik voel waneer zij zin heeft om te eten en dan heb ik dat ook! En dan is het een gevecht, wie eet eerst. Mama dus (en dat is maar goed ook, ze heeft het nodig). Zal ook wel over gaan zeker?

Ben benieuwd hoe Heineman zo’n dag ervaart en waar hij vannacht over droomt. Ik zal het morgen eens vragen.

Oant moarn Heineman
en allemaal!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s