Happy Dayz

Als je een gele broek aan hebt is dat haast per definitie het begin van een mooie dag en dat was het ook. Lekker en niet wakker geweest. Laatste voeding om half 11 en de eerste om kwart over 5, kijk dan doe je mee! Daarna heb ik nog geslapen tot 20 over 7. Toen papa me kwam halen was ik net wakker en kon direct gaan lachen!

Het is dan weer fijn om mama te zien! Die moest wel al snel weg, want die moest aan het werk. Papa niet, die werkt thuis en brengt me wel naar de crèche. Ik achterin en hij voorin, want ik kan nog niet rijden (denkt papa). En dan kletsen we wat en houdt papa z’n hand op m’n hoofd. Dat vind ik fijn.

Op de creche was Zadla en die is leuk en is altijd blij met een lach van mij, dus die geef ik dan. Ik heb er genoeg van. Trouwens, het is de langste dag van het jaar en het wordt zomer vandaag. Nou, als ik de zomer was en dit zou m’n eerste dag zijn, dan zou ik me schamen. Dan heb je 3 kwart jaar de tijd gehad om je voor te bereiden op deze dag en wat doe je? Je laat de zon niet schijnen en de wolken niet weg gaan en als klap op de vuurpijl gaat het nog regenen ook!

Ik hoop dat de zomer mijn blog leest en morgen iets meer z’n best doet.

Maar dat ter zijde, toen papa me kwam halen (want mama had het druk), had ik andere kleren aan. Nee, nee, geen poep, maar aardbeien waren de oorzaak en mijn enthousiaste handjes. Gevolg: Kleren rood. Gelukkig is het goed uitgespoeld, hopen we, want papa heeft alles op de crèche laten liggen. Hij is dat niet gewend hè! (normaal brengt papa en haalt papa) En hij had gefietst, dan is’ie misschien minder scherp. Weet het wel zeker, denk ik.

Thuis mocht ik bij papa op schoot, terwijl hij in m’n nek kriebelt en grapjes maakt en het is gek hè! Als mama thuiskomt krijg ik honger. Daarvoor niet. Ik leer het wel. Vind het gewoon fijn om bij haar op schoot te zitten!

Oh ja, ik zag dat Heineman iets geschreven had! Ga dat straks even lezen…

Oant moarn!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s