Dzjezzzzzz

Mijn dag heeft zich grotendeels afgespeeld tussen 2 dutjes in.
Het ene dutje was onderweg naar de crèche en het andere dutje was onderweg naar huis! Gek hè!? Ik was pas om kwart over 6 wakker en wilde niet meer slapen en dan moet ik wel opstaan. Ik had geen honger dus lag gezellig in de box. Eerst in de pyjama en dan lig ik wat en dan speel ik wat, want ik vind niets aan het nieuws, wat eigenlijk niet echt nieuws is, wat het is al gebeurt. Dat maakt het in principe ouds.

Daarna heeft papa me aangekleed en hij heeft z’n tanden gepoetst, terwijl ik in m’n toekomstige bedje lig. Een beetje wennen, dat is goed. Toen ik daarna beneden kwam was het Sesamstraat en dan heb ik er ineens wel aandacht over, plus ik train m’n nek- en rugspieren! Goed voor rollen en kruipen. Gaaf vind ik dat. Mooie kleurtjes, leuke stemmetjes en leuke muziekjes. Ik heb geen idee waar het over gaat, maar dat komt vanzelf. Tsja en dan is het tijd om te gaan, ik in de maksiekoozie in papa’s auto en toen ik aankwam, lag ik te slapen. Tot aan binnen aan toe en toen lachte ik wakker, want Ellen was er. Die kijkt altijd blij en heeft een lieve stem.

Papa heeft me op het kleed gelegd, waar ik ogenblikkelijk met de bal ging spelen, want Benthe kwam er aan en dan moet je cool doen.

Toen mama me terug kwam halen, had ik 4 bekertjes melk gehad, fruit en brood en heb ree-du-luk geslapen. Mama komt dan altijd even meespelen op de mat en dat is gezellig en toen we terugreden ben ik in slaap gevallen! Alweer! Nou ja. Ik zeg maar zo, een klein dutje voor de avond, maakt de avond een beetje langer. En het was mooi weer, dus in de buitenbox! Dat is toch anders dan binnen.

Ik heb lekker gegeten! Worteltjes, aardappeltjes, brood en kaas! Vooral de kaas is lekker. Pittige boerenkaas,daar hou ik van! De buren, Erwin en Desiree, waren er ook. Die had ik al lang niet gezien en zij mij niet. Ze vroegen wie ik was en toen papa zei Dzjez werden hun ogen zo groot als schoteltjes, zo was ik gegroeid. Gelukkig had Desiree de blog wel gelezen, dus die was voorbereid.

Oh ja, nog even gedonderjaagd met papa. Lachen en dan naar bed. Melk drinken en slapen. Lekker op m’n buik, BOEF weg. Weer slapen…

Oant moarn

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s