Werkende moeder, blije baby

Het was voor het eerst vandaag en ik moet zeggen het bevalt me goed. Ik, de baby, die lekker aan het spelen is en op tijd gaat eten en slapen en mama, die lekker aan het werk is. Op die manier kan ik lekker mezelf zijn en genieten van de vrijheid. En ondertussen kijk ik naar haar als ze aan het werk is en als ik goed kijk, steekt het puntje van haar tong van concentratie een heel klein beetje uit haar mond. Goed bezig, denk ik dan! En dan ben ik trots op haar.

Het was een beetje vreemde dag, want we hadden geen warm water. Ze hadden hem uitgezet omdat er nieuwe dakpannen op het dak komen en dan moet er ook een nieuwe schoorsteenpijp op. Dus als je wilt douchen of een badje wilt nemen is dat niet een goed moment. Want ja, dan kun je de billen niet wassen hè! Om half 8 kwam de boiler-afzet-meneer en om 10 minuten voor 8 moest ik poepen! Nou ja, daar was het ineens en ik kon er niets aan doen. Gelukkig viel de schade mee en hoefde ik niet in bad, maar toch.

Terug beneden was ik het ene moment aan het spelen en het andere lag ik te slapen! Lekker op m’n buik, hoofd op de grond, slapen maar! Die houding bevalt me goed. Dat is echt de manier waarop ik lekker slaap, zeker als mama een dekentje over me heen legt. En daarna hup! Weer wakker.

Dit zijn dan de foto’s die papa te zien krijgt, zo kan hij ons lekker volgen!

En dan de nieuwe stoel hè! Die is super. Elke keer als ik honger heb, ga ik er even in. Ik noem het mijn TROON. Eettroon en kijktroon, want het uitzicht is heel goed. Vanaf die hoogte krijg je toch een ander beeld van de wereld en je kunt wat verder kijken, hè! Altijd goed.

Eten gaat telkens beter. Het ligt voor me, ik pak het en stop het in m’n mond. Oog-hand-mond coördinatie is super, zeg ik. En dit is nog maar het begin.
Morgen weer naar de crèche. Leuk!

Oant moarn.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s