Showman


Ik geeft het toe, het is me zelf ook opgevallen. Ik lach op bijna alle foto’s. Nou kan dat drie dingen betekenen:

1. Men wacht net zo lang totdat ik lach en neemt dan een foto of
2. Ik lach altijd als ik op de foto kom.
3. Ik lach altijd.

En het is het laatste ben ik bang. Ik heb nogal de neiging om te lachten en sinds kort heb ik daar een leuk gilletje bij ook. Ja, ja ik ben aan het groeien en ontdek telkens meer dingen die ik kan en dat doe ik dan ook. Staan bijvoorbeeld. elke gelegenheid grijp ik aan en het gaat telkens beter. Papa heeft me vast bij m’n heupen ik ik hou me recht.

Eten gaat ook steeds beter en dan vooral dat deel, waarbij ik de helft op m’n gezicht smeer. Dat is een boterham-met-appelstroop-masker. Is goed voor je huid, zeker als je veel in de zon zit.

Over zin gesproken, vandaag was het een onzonnige dag. De zon had vandaag andere dingen te doen en had zich achter de wolken verstopt. Dat is logisch, want als zon heb je het mar druk en nu konden wij leuke thuisdingen doen. Spelen op de grond, oefenen met lopen, de eendjes brood geven en zo en een lekker dutje doen. Een dag vliegt voorbij!

’s Middags zijn papa en mama nog even samen gaan zeilen en Siebe en Zelda mochten op mij passen. Ik had net gegeten en ze hadden een telefoon. Dat is stoer. Zij kunnen dat, want ze zijn al groot. Er stond een lekker windje, dus geef ik ze geen ongelijk!

Toen ze terugkwamen was ik wel blij hoor! Wel gezellig als ze er zijn. Daarna zijn we gaan eten in een restaurant en heb ik gezellig met iedereen gelachen om me heen.

Het zonnetje scheen. Niet alleen in de lucht, ook in m’n hoofd. Leuk zo met z’n allen!

It wie wer in moaie dei!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s