Always Happy

Het was leuk wakker worden deze ochtend. Ik keek op en zag 2 blije gezichten. Die van Mama en die van Papa en dan kan ik niet achterblijven. Dan ben ik ook blij. Ik heb trouwens heel goed geslapen en niks van het gedonder en de regen gehoord. En het is wat geweest volgens papa. Hij was er wakker van geworden en kon het vanochtend zien aan de hoopjes bladeren op de putten. Als je die ziet, betekent dat, dat het water hard gestroomd heeft!
Nou ikke niet, ik heb hard gedroomd!

Op de creche was Zlata en ik moet me verontschuldigen, want zo lang ik leef en haar ken dacht ik dat ze Zadla heette. Zo zie je maar, alles veranderd continu. Ze was gelukkig niet boos. Wel vroegen ze zich af wat het nou met mij is. Er is iets met me, iets vrolijks, iets ontwapenends, iets waar ze hun vinger nog niet echt achter kunnen krijgen, maar het is positief. Ik ben benieuwd. Ooit zal ik het wel horen. Tot die tijd doe ik waar ik het best in ben: Dzjez zijn. En dat is fijn!

Toen mama me kwam halen gingen we niet rechtstreeks naar huis maar eerst naar de Appie Happy en ik mocht in de winkelwagen, van daar. Ik word daar blij van, zeker nu ik lekker rechtop kan zitten en leuk om me heen kan kijken. Ik ben dan al een hele vent vind ik zelf en dan help ik mee met dingen uitzoeken in de winkel. Voor mama dan hè, en dan vooral op leuke kleurtjes, want ik heb er nog niet zo veel verstand van.

Papa was er namelijk niet, die was de hort op met Arnoud in Amsterdam. Moet zo nu en dan, zegt’ie. Zal wel denk ik, maar weet dat hij blij is en dat is de essentie. Dus is het goed. Wij gaan toch vroeg naar bed! Maar niet voordat ik mama geholpen heb in de keuken. Daar kruip ik op m’n gemak uit de kamer naar toe. Vind ik gezellig en mama ook, want normaal staat papa er bij. Ondertussen WhatsAppen we wel hoor!

Ik zag op Facebook nog een foto van Camden Die is ook al bijna 8 maanden, want we zijn bijna even oud! Hij heeft al 6 tanden! 3 boven en 3 onder. Coole gast en ik heb gehoord dat ze misschien dit jaar nog komen. Gaan we chillen!

It wie wer in moaie dei!

Deze slideshow vereist JavaScript.

;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s