Elvis Dzjezley

Wat een lekker dagje zeg.
Ik hou van weekend en als de zon schijnt en vandaag was het beide dus dubbelleuk. Dubbelleuk is leuk. Ik heb lekker geslapen, maar zat ook goed vol met eten, melk, yoghurt, moedermelk en slaapzand in de oogjes. Ik ben geloof ik maar één keer wakker geweest, maar dat gaat zo soepel, dat ik het amper nog merk.

Vanochtend gezellig in bed bij papa en mama. Eerst wel even drinken hoor, maar dan kijk ik over mama heen naar papa en dan grijns ik wat. Logisch, want ik heb hem de hele nacht gemist. Mama ook, maar daar lig ik dan lekker tegen aan en anders wordt papa misschien een beetje jaloers 😉

Maar daarna was ik klaar voor de dag! En papa ook. Die heeft er altijd zin in. Mama minder, die was nog verkouden, maar het goeie nieuws is dat ze in de loop van de dag beterder werd. Nog geen 110% maar het gaat de goeie kant op. Waar het ook de goeie kant mee opgaat zijn mijn heupbewegingen. En als ik het niet doe (of wil) dan zorgt papa er wel voor. Hij kwam terug van de bakker en had Elvis Presley op z’n koptelefoon gehad en dat moest dus op toen’ie thuis kwam. Vandaar lekker dansen en gek doen op CC Rider.

Wat grappig om te weten is, is dat See See Rider oorspronkelijk opgenomen is door Ma Rainey in 1924 en dat was echte Jazz, dus… Gek genoeg noemen ze haar The Mama Of Blues. Tsja!

’s Middags zijn we naar het dorp gegaan om wat spulletjes te kopen. Ik in de wagen en de ouders er achteraan. Ik zit achterstevoren en kan dus een oogje in het zeil houden. In het dorp was het razenddruk en dat was niet alleen voor mij, maar ook voor de Meerpaaldagen. Allemaal kraampjes en gezelligheid. Moet opletten dat ik niet tegen mensen aanrijd of omgekeerd, zij tegen mij. Gelukkig hebben we geen ongelukken en fijn een visje gegeten. Haring en Kibbeling en ik mocht meeproeven. Lekker!

Nog even in de Hema geweest en ik heb goed rondgekeken. Papa had me op de stellage gezet. Goeie plek!

Bij de Albert Heijn kwamen we Lenny en Theo tegen en die kennen mij. In ieder geval weten ze dat ik in de zee gezwommen heb en dat vind ik gaaf. Sowieso zijn dat leuke mensen, ik word daar vrolijk van en vind het leuk om leuk te doen. Deze keer ging ik aan de kinderwagen hangen. En dat kan ik echt zelf. Papa houdt me voor de vorm vast (want hij is bang denk ik), maar ik kan het dus zelf.

We hebben allemaal lekkere dingen gekocht voor mij. Lekker hapjes en….. NIJNTJE KOEKJES! Ik zag ze staan en dan ben ik verkocht hè! Die ga ik morgen eten en daar heb ik zin in.

Toen we thuis kwamen was ik best moe. Na wat drinken ben ik als een blok in slaap gevallen op mama haar schoot, maar op één op andere miraculeuze manier werd ik wakker in de box! Daar schrok ik van dus van, dus moest wel eerst even huilen. Maar geen traan is bestand tegen Sesamstraat en daarna heb ik lekke gegeten. Bloemkool en daarna? Y… Ik hoef het iet te zeggen.

In de tussentijd had papa z’n fiets gemaakt en dat kon ik zien, want ondanks het feit dat hij z’n handen gewassen had, zaten er nog zwarte vegen op. Ach ja, hij gebruikt ene lepel… Daarna nog gezellig wat napraten. Zij op de stoelen en ik in de box. Lekker in de ondergaande zon.

It wie wer in moaie dei!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s