Klein stemmetje

Ik heb heerlijk geslapen. Ik was eigenlijk al vroeg wakker, maar heb lekker gespeeld en gelezen en gebabbeld. Tot kwart over 7 en toen was ik het zat! En ben gaan huilen. Gelukkig kwam papa er snel aan en had een flesje bij zich. Daar was ik op zich niet echt in geïnteresseerd. Ik wilde gewoon in het grote bed. Lekker op zondagochtend!

Eerst hebben we wat gebabbeld en gespeeld maar ik moet zeggen…. het lag ook best lekker en met dat lekkere warme dekbed, de arm van papa onder me en een arm van mama boven over me heen, gebeurde het onvermijdelijke. Ik viel terug in slaap en papa en mama ook denk ik.

Na een half uurtje werd ik ineens wakker. Ik hoorde een heel lief klein stemmetje…. Het was net of dat zei: “Hallo Dzjez…” ik kon het niet goed plaatsen en kon ook niet goed horen of het een jongens of een meisjes stem was, maar ik hoorde het duidelijk ! Dat is gek?! Ik ben hier toch alleen? En de stemmen van papa en mama ken ik wel en toch bleef ik het horen.

Tsja wat doet een stoere baby dan, die gaat op onderzoek uit.
Eerst naar boven gekropen. Niets.
Toen naar beneden gekropen en ja hoor, daar was het!
Maar dat is raar? Ik zag niemand.
Ik heb nog eens goed om me heen gekeken, maar nee, echt niets.
Uiteindelijk kwam ik er achter. Het geluid,…. kwam uit mama haar buik….!. Dat is gek… Daar moet ik haar nog maar eens naar vragen.

En toen zijn we opgestaan, want ik had inmiddels ook wel honger! Dus kreeg ik een lekkere boterham. De helft met kaas en de andere helft met appelstroop. Wit en donkerrood en in m’n buik is dat een brei, alles door elkaar.

Daarna zijn papa en mama even als een lichtschicht door het huis gegaan (lichtschicht, wat een grappig woord. Een beetje zoals een dans cha cha cha, maar dan anders. Die ‘GGG’ moet je niet aan een Engelsman vragen om uit te spreken). Alles weer schoon. En tegen de tijd dat ze klaar waren, was ik al weer een beetje moe. Maar na een uurtje was ik al weer wakker!
Gezellig!

Ja het was een lekker dagje. Papa is nog gaan fietsen en we hebben heerlijk gespeeld en keihard gelachen. Daarna zijn we samen boodschappen gaan doen, want mama was nogal moe! raar hè, die heeft de hele nacht geslapen en nu al weer moe. Lijkt mij wel, hahahaHAHA!

In de AH mocht ik het karretje trekken en we hadden best veel boodschappen. 2 pakken luiers, want die waren in de bonus. Bonus voor mijn Bolus, zeg ik, want ik poep wel 2 keer per dag! Of drie! Ja, wat er in gaat moet er ook uit hè! Op de terugweg werd ik wel een beetje moe, maar toen we thuis waren, was dat weer helemaal over. Zo gaan die dingen.

Papa is lekker gaan koken en ik ben met mama gaan eten. Was best moe dus, en na lekker gespeeld te hebben in de box, was ik klaar voor bed. Een lekker flesje en een flinke duik in bed. Heerlijk! Ben benieuwd of ik dat stemmetje nog ga horen…

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s