Dag een wat!

Het was een vrije dag en ook nog vrijdag en dan kan er vanallus gebeuren.

Eén ding wat er gebeurde was dat ik lekker lang geslapen heb en daar worden papa’s en mama’s dan weer heel blij van. Ik ook hoor, want ik denk dat ik het wel nodig had. Een beetje uitslapen is nooit slecht.

Wat er ook gebeurde was dat ik in eens in de wasbak zat en dat is dan weer heel grappig. Dat was om met mama te gaan douchen. Dat vind ik minder leuk dan in bad gaan. Daar heb ik wat meer overzicht en kan ik lekker spatten. Onder de douche lukt dat niet. Wat wel lukt is lekker schoon worden.

En dat brengt me dan weer op een andere gebeurtenis die te maken heeft met stroop en haar. Het resultaat is een coupe ravage. Zeer modern, heb je geen gel voor nodig alleen maar een Dzjez met haar. En dan kan ik echt op z’n allerbeteuterst kijken, maar die dingen gebeuren.

Wat dan weer naadloos over in het muziekgebeuren met papa. Thunderstruck, luchtgitaren en een betrokken papagezicht. lekker chillen op de muziek, high five en haartrekken (wat er op zich  niets mee te maken heeft, maar wel goed uitkwam).

Voor het gemak sla ik het stofzuigergebeuren en het slaapgebeuren even over, maar het rare-man-in-de-kamer-gebeuren dan weer niet. Dat was schrikken zeg! Ik dacht dat papa binnen zou komen, maar het was iemand anders! Een timmerman. Daar was ik wel 10 minuten van van slag.

En papa was weg, die was naar België om Siebe en Zelda op te halen. Wat er dan weer niet gebeurde was het verlossende telefoontje voor mama met de uitslag van het onderzoek in het ziekenhuis…. Dat is nooit grappig, dus belde mama zelf. En nog eens, en nog eens en uiteindelijk kreeg ze de mevrouw aan de lijn die het ging vertellen. Een onvriendelijke dame met een geweldige boodschap: Ik krijg een broertje en alles is GOED! Dat is pas een gebeurtenis.

De laatste opbeurende gebeurtenis is de aankomst van Siebe en Zelda. Daar waren ze! Eerst moest ik er even aan wennen, maar daarna was het weer ouwe-jongens-krentenbrood. Heerlijk om ze weer te zien! Nu zijn we straks met z’n vieren.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s