Kiekeboe

Vandaag weten we of het een broertje wordt of een zusje en of het gezond is. Want daar moeten we realistisch in zijn. Ook dat weten we dan. Mijn broertje of zusje is vandaag 16 weken en 5 dagen.

Morgen komen Siebe en Zelda ook en ik dacht het is wel leuk om eens te struinen in de oude foto’s en ik heb een hele mooie gevonden. Zo lief waren ze al als kleine kindjes en grappig om te zien hoe ze veranderd zijn en hoe ook weer niet. Ik vind dat Zelda meer veranderd is dan Siebe, maar als ik goed kijk zie ik ook wel weer duidelijk Zelda.

En dan mijn hoofd er bij. Dan zie je wel heel veel kleine kinderen! Ik ga later ook zo zitten met m’n broer of zus en ga dit weekend vast even oefenen. We gaan naar Beppe en ook naar Tessa en dat betekent Senn en Nynthe! Ook al zo gezellig.

Vandaag wel weer een goeie dag gehad. Niet zo veel geslapen op de crèche, maar dat haal ik dan ’s nachts in 😉 en dat vinden papa en mama niet erg! Ik heb wel een reuzentrek, ik heb wel een heel potje voor 12 maanden plus opgegeten! En daarna yoghurt en toen nog even in de box om alles te laten zakken en dan nog 210 ml melk. Dan weet ik zeker dat m’n buik in ieder geval genoeg te doen heeft deze nacht!

It wie wer in moaie dei!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s