Badsjoe!

Het was zo’n dag die voorbij is voor je het weet. Wat ik wel weet, is dat veel plassen je ook aan een badje helpt. Deze ochtend in ieder geval wel. M’n rompertje was helemaal nat en dus besloot papa me in bad te stoppen. Ik heb daar geen probleem mee! Dat is een goed begin van de dag.

Na m’n flesje sta ik opgewekt in de box en m’n haar zit super. Ben dus nog niet naar de kapper geweest, dat gaan we morgen doen. Met z’n drieën. Dat gaat veel haar op de grond worden. En eigenlijk wel slim gezien, want als papa geknipt wordt, kan mama me vasthouden en als mama geknipt worden, houdt papa me vast. Ik ben benieuwd hoe ze me gaan knippen en hoe ik daarop ga reageren… Papa heeft het ook al eens geprobeerd en als ik me goed herinner, vond ik het toen niet echt leuk of zo!

Vanavond was trouwens gezellig. Ik stond bij mama en hield haar been met één hand vast, terwijl papa en mama stonden te praten en ineens zie ik papa heel hard lachen en wijst naar mij en ik, ik stond gewoon al een hele tijd los en lachte naar papa! Gaat telkens beter, vooral als ik er niet bij stil sta of wanneer papa wil dat ik ga staan, want dan maak ik er een grapje van en ga achtrover hangen.

Ben benieuwd hoe ik morgen sta.

En hoe ik er uit zie, na de knipbeurt.

Hoe dan ook, we gaan langs de bakker, want we hebben broodnodig brood nodig en papa heeft al sinds m’n geboorte belooft dat hij me een keer meeneemt… Dat is nu 11 maanden geleden, dus wordt wel eens tijd.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s