De oude doos

Nee, dit gaat niet over iemand! Dit gaat over iets.
Ik wordt wat sentimenteel. Ik denk dat komt omdat ik bijna jarig ben en misschien ook wel omdat het bijna kerst wordt en oud en nieuw plus, vanaf m’n verjaardag ga ik elke datum voor de tweede keer beleven. Niet omdat het dezelfde dagen zijn, maar gewoon het idee om bijvoorbeeld 3 december te beleven als 1 jarige. Nu begrijp ik dingen; een jaar geleden had ik geen idee waar ik was šŸ˜‰

EĆ©n ding wist ik wel: Het was goed en het is goed. Als ik er op terug kijk heb ik Zelda pas in de tweede week van m’n leven echt ontmoet en Siebe de derde. Goed verdeeld. Had ik tijd er aan te wenen. Ik heb expres even de foto’s van toen onder elkaar gezet. Gewoon omdat dat kan.

It wie wer in moaie dei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s