Vliegdag

In dit geval betekent dit niet dat we moesten vliegen.
Of moesten vliegen met een vliegtuig.
Of dat er veel vliegen waren (want als er nu nog vliegen vliegen dan zijn die niet goed bij hun voelsprieten).
Nee de dag vloog voorbij omdat het zo gezellig en leuk was met mama.

Ik ben rustig opgestaan met papa en die dacht dat ik wel tevreden zou zijn met een plakje krentenbrood. Fout gedacht, ik bleef zeurderig en huilerig, totdat ik zag dat het kwartje bij papa viel. OH, dacht hij, misschien moet ik een flesje voor Dzjez klaarmaken! JA, riep mijn binnenstem. Daarna was het goed.

Toen papa weg moest, bracht hij me naar mama en we waren blij elkaar te zien! Dan tijger ik snel naar haar toe en zij blijft liggen… Dat is beter. Ik vind haar buik al behoorlijk bol worden! Mijn broer, wiens naam ik wel ken, maar nog niet uitspreek, groeit goed. En hij beweegt zich ook al behoorlijk suf! Allemaal training, om straks als een fitte atleet ter wereld te komen. Hiernaast even een flashback van mij de dag van m’n geboorte en papa die z’n wang in m’n oog stopt…. Hij bedoelt het goed hoor! Alleen wat onhandig.

Mama heeft boven schoongemaakt en ik speel dan in m’n bedje. Multifunctioneel en gezellig. Ik zie en hoor mama en ik kan heerlijk spelen.Mama was heel druk bezig! Ze heeft echt alles lekker fris gemaakt. Daarna zijn we naar beneden gegaan en hebben een broodje gegeten en ik krentenbrood. Toen hebben we nog wat gespeeld en daarna ben ik gaan slapen. En mama ook een beetje op de bank.

Toen hebben we weer gespeeld en heb ik rondgelopen en gekletst. Lekker mezelf en met mama en uiteindelijk geslapen van kwart over 1 tot kwart over drie! En na een beetje moeilijk wakker worden (daar heb ik de laatste tijd wat last van!). Dan kom ik uit een hele diepe slaap en moet dan eerst weer even de leuke wakkere Dzjez worden.

We zijn eerst naar de bibliotheek gegaan en hebben mijn boekjes terug gebracht en GEEN boekjes voor mij mee terug. Dat hoeft ook niet hoor, want ik heb heel veel boekjes gekregen, maar mama! die heeft heel veel boekjes voor zichzelf meegenomen. Over interieuren en zo. Kan ze leuk brainstormen met zichzelf en papa voor het nieuwe huis! Ben benieuwd.

Daarna nog naar de Albert Heijn. Vind ik leuk, mensen kijken en die kijken dan terug en zo. We waren best laat thuis. Het was al bijna donker. Gezellig! Toen papa thuis kwam was ik druk aan het balrollen met mama. Ik had amper tijd om naar hem te kijken. Want met de bal en met de ringen spelen met mama is errug lachen. Dan gaat papa even met me spelen en dan moet ik ook zo hard lachen! Hij hoeft alleen maar naar me te kijken en ik lig al dubbel.

Nou ja goed, daarna is m’n dag bijna voorbij! Dan ben ik ineens moe en heb niet echt zin in eten en moet dan naar bed. Ook al weer zo’n fijn vooruitzicht. Deze keer een flesje met papa.

It wie wer in moaie dei!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s