Geen staartje en een verrassing in Naarden.

Dus, ik heb goed geslapen. Dat scheelt en toen ik vanochtend wakker werd om 10 voor6 heeft papa me een flesje gegeven. Dat ging er goed in, wat ik had reuzehonger. Gisteren was aller er weer uit en dan heeft je maag zo z’n dwingende wensen. Daarna heb ik nog bijna anderhalf uur geslapen! Ik heb wederom het gevoel dat papa en mama dat wel fijn vonden.

Ik denk dat mama m’n virusje wat over genomen heeft, want die voelt zich ineens ook niet zo lekker en dan kwam niet goed uit, want we moesten naar Naarden. Naar ons nieuwe huis, want daar kwam een meneer die het dak groter gaat maken. Papa ging met mij in de auto en mama ging met mama in de auto, zo konden we na het eerste bezoek terug en papa het tweede bezoek. Dat scheelt.

Maar er was iets heel raars aan de hand. In dat huis waar wij gaan wonen, woonden ….. Olpa en Olma! Die waren daar in eens, echt waar, nou ja!.

Uiteindelijk waren ze op bezoek! Ze gingen naar een musical en dachten weet je wat? We gaan gewoon even kijken. Zij hadden het nieuwe huis ook nog niet gezien, maar nu wel. Ze vinden het mooi! Dat komt goed uit. Wij ook.En Olma zag er heel mooi uit! Zoals de koningin op staatsiebezoek. Dat was nog eens een mooie verrassing!

Op zolder was het gaaf. Ik kon daar lekker rondlopen! Wat een ruimt, alleen mocht ik niet bij de rap, want dat is gevaarlijk. Nou, en toen we klaar waren zijn mam en ik naar huis gegaan. Ik voelde me niet goed en mama ook niet. Toen we thuis kwamen zijn we gewoon naar bed gegaan. Niet zo lang hoor! Want ik was naar 20 minuten al weer wakker. Jammer voor mama.

Ik heb me gelukkig goed vermaakt en heel vaak aan mama een knuffel gegeven. Die lag lekker op de bank. Toen papa thuiskwam was het al donker! Ik heb nog even met hem gespeeld, maar toen was ik moe en ben naar bed gegaan. En deze keer? Geen staartje! Gewoon lekker geslapen!

It wie wer in moaie dei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s