Verslapen

P1050990

Ik had een beetje rare ochtend. Ik werd vroeg wakker en was niet van plan weer te slapen. Was… Mama dacht ik neem hem even mee om kwart voor 6 en daarna maar opstaan, maar dat pakte anders uit. Na wat gezelligheid ben ik terug in slaap gevallen en werden we pas om half 9 weer wakker! Nou ja!

Daarna hebben we gezellig ontbeten en gespeeld tot 11 uur en toen ging papa in z’n nieuwe auto vertrekken naar Gent om Siebe en Zelda te halen.

P1050979Ik heb een gezellig dagje gehad met mama, maar we zijn eerst een uurtje gaan slapen. Was ook weer nodig. Daarna hebben we een heerlijke grote sinaasappel gegeten. Die vind ik lekker! Hele grote stukken tegelijk. Lekker opzuigen. En brood en veel gedronken. Dat had ik nodig. Veel drinken. Zal wel met groeien te maken hebben.

’s middags zijn we weer gaan slapen en deze keer wat langer. Mama had dat nodig en ik doe dan leuk mee. Als ik goed lig dan lig ik goed, zeg ik altijd maar. De komende dagen worden zowiedo druk ben ik bang…. In ieder geval leuk. Staat vanallus op de agenda, inclusief logeren in ons nieuwe huis. Spannend.

En dan ineens zij Siebe en Zelda er! Ik zit bij mama op schoot en ze komen binnen en ik herken ze! Met m’n ogen en met m’n driehoekje. Dat is de band en de blijdschap. Zo gaan die dingen. Lekker knuffelen en laten zien hoe goed ik kan lopen. Ik heb ook gedaan met mama. Veel geknuffeld. Ik ben een knuffelkont!

P1050998

Daarna hebben we nog wat gegeten en gedronken en toen naar bed. Lekker slapen!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s