Slapeloze dag

P1050944

Soms heb je van die dagen die niet uitnodigen om te slapen.
Of dat nu komt door het onrustige weer, de gezelligheid, het hoge avonturengehalte of gewoon omdat ik niet moe ben, ik weet het niet, maar vandaag was zo’n dag. Ik heb weinig geslapen. Ondanks het feit dat ik wel tekenen van moeheid heb gegeven.

P1050946P1050942P1050945P1050944P1050943

Maar goed, weinig slapen is veel meemaken en veel doen. Bijvoorbeeld in m’n stoere trui, gekke bekken trekken in m’n tafelstoel. Kan ik al goed. ik heb veel gepruts aan dingen waar ik niet aan mag prutsen en denk dat het woordje ‘NEE’ het begin is van een spelletje. Dan pakt pap of mama me op en zet me ergens anders neer en dan kan ik weer terug kruipen.

Ik heb ook veel gedanst want de radio stond aan op 3FM en daar is 7 dagen lang “Let’s hear it for the baby’s” dus ook voor mij! Kon ik dus dansen. We moeten maar iets geven. Morgen als Siebe en Zelda er zijn! Dat vind ik een goed plan. Ik ga het IMG_5461Papa vragen!

We zijn ook gaan winkelen, want we hadden allemaal spullen nodig. We gaan namelijk een dagje logeren in ons nieuwe huis, met Siebe en Zelda. En dan heb je spullen nodig! Ik mocht op de bok van de winkelkoets. Lekker hoog, heb ik goed overzicht!

Toen we thuiskwamen om een uur of 3 zou je zeggen, die is wel moe! Nou eefjes maar. 2 minuutjes in bed en toen was ik klaar. Gelukkig had mama dat door en kwam me er uit halen. Ik was namelijk zelf al snode plannen aan het smeden om uit het bedje te ontsnappen via aaneengeknoopte lakens. Dat hoefde op het nippertje niet.

P1050971

Dus weer op en verder spelen en dansen. ’s avonds heb ik nog wat gegeten, maar niet te veel en toen TELETUBBIES! Dat is een goed teken. Dan kan ik kijken en daarna naar bed. Dat is de routine….

Morgen Siebe en Zelda dus!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s