Inhaaldagje

P1060776

Na al dat ge-heen-en-weer was het vandaag tijd voor een inhaaldag. Lekker thuis en lekker slapen en lekker bij mama zijn. Om te beginnen heb ik al goed lang geslapen. Werd pas wakke rom kwart voor 8. Papa kwam me halen en liet me direct door het raam naar buiten kijken. Wit, zei hij Nintjah, zei ik en goedgehumeurd. Weinig voor nodig, alleen de nodige tact.

De slimmerik had al brood klaargemaakt en een flesje, dus kon ik snel beginnen met ontbijten in m’n stoel. Een paar hapjes later, kwam mama beneden. Die mocht ‘uitslapen’ zolang ze kon. Dat was dus totdat papa haar wakker maakte. Hij ging werken en ik mag nog niet alleen beneden. Tsja.

Om half 10 werd ik wel weer een beetje moe. Mama zag dat en maneuvreerde me handig naar bed. Ik heb anderhalf uur geslapen en mama heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om het zelfde te doen. Goed voor haar en goed voor m’n broer. Logisch, als ik die buik zie!

Het is wel lekker leunen, maar ik moet opletten, want als ik achterover leun, prikt de buik in m’n rug en mis ik een hoofdsteun! We hebben wel lekker veel geknuffeld. Ik heb veel gespeeld en gelopen. Ik heb de stoel van de ene kant van de kamer naar de andere kant geschoven. En terug. Houdt me bezig en ik wordt er sterk van.

P1060778

Tegen half 1 begon ik weer te piepen en geloof het of niet, heb ik weer anderhalf uur geslapen, wat mama weer de gelegenheid geaf om ook even te liggen. De onderkant van haar rug is zeer gevoelig en ze draait op de bank als een op hol geslagen draaitol. Best afzien, zwanger zijn!

Ik heb ook lekker op een kussen, tegen de box aan Sesamstraat gekeken. Ik word groter en begrijp meer en kan me langer concentreren. Dat moet ik wel, want ik moet straks grote broer zijn. Hoe meer ik oefen, hoe beter ik dat straks kan.

P1060783

Papa had aan akkefietje, die was vergeten de sleutel uit z’n contact te halen of zo, in ieder geval, accu leeg. Die kwam dus later en ik lag al in bed. Maar eh, papa, ik heb wel aan je gedacht, best goed gegeten, ook veel vijgen (die zijn super lekker, dat is een soort verantwoord snoep omdat het fruit is… Ik ga het niet verklappen, maar ik blijf er van eten!) en toen ik na m’n flesje in bed lag ben ik heerlijk gaan slapen. Ik zie morgen!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s